6.01.2007 г., 1:47 ч.

Мечтание 

  Поезия
899 1 13


Като вятър ефирен ще шепна ти.
Все за теб аз ще пея, Любов.
Волна птица - пърхам с крилете си,
да открия ти свят дивен, по-нов.

Като мак ще разцъфна в сърцето ти,
звук от арфа как искам да съм,
и да бъда аз всичко, което ти
не си срещал в най-дръзкия сън.
 

Като в сцена от старо предание,
ще орисвам с вълшебни слова,
идвай, чакам те мое Мечтание,
фея твоя съм, не ме ли позна?



© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??