12.11.2007 г., 16:50 ч.

Мечтание 

  Поезия
498 0 2

В лазура на небето

игриво се закачат облаци.

Танцувайки, разказват за земи,

където никога не ще да бъда.

Отключват спомени за сънища...

Ще подаря сърцето си на птица.

Дано догони моите мечтания!

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??