5.04.2011 г., 21:19 ч.

Мечтата ми 

  Поезия
504 0 0

Мечтата ми е за сияние

внезапно и замайващо,

водопади от желания

и извисяващи душата пориви.

 

Мечтата ми е за безкрайни

топли майски нощи

и незабравимо трайни

сенки, бродещи по покрива.

 

Мечтата ми е за вселени,

загадъчно изплували

и разкрили се пред мене,

за да ги пребродя целите.

 

Мечтата ми е за принцеси,

танцуващи върху планети,

върху тях златни завеси

спуска слънцето с косите си.

 

Мечтата ми е за добро,

в което всеки да повярва.

Доброта като стебло,

излъчващо сияние.

© Павлина Ненова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??