20.05.2007 г., 11:48 ч.

мечтая 

  Поезия
1009 0 2

Отново съм сама в нощта,
погълната от синя тишина,
замечтана за някои неща,
които ще ти кажа аз сега!!


Мечтая да се върнат дните,
прекрасните моменти с теб.
Целувките ти, спиращи сълзите,
милувките, разтапящи ме като лед.


Но знам, мечтата ми е невъзможна,
обичаш друга вече ти.
Само, моля те, недей забравя
нашите прекрасни дни!!!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??