30.04.2012 г., 0:46 ч.

Мечтая изневяра! 

  Поезия
529 0 1

Мечтая си да ти изневеря!
Не ме поглеждай полкова учудено,
споделям ти го, за да проверя
дали го има в теб момчето влюбено,


в което, преди много време, аз се влюбих...

Въпроси хаотично в мен се блъскат,
не се чуди защо - две чаши вино пих
и от страх сърцето ми се пръска,


съмнявам се, че с тебе май сгреших!
Съмнявам се, че пак ще ни е хубаво...

За 5-6 месеца любов платих с години самота
и честно казано се чувствам глупаво,


дали от страх или от навика
отлагах да потърся нещо ново.
Сега понасям си реалността,

в която моето момче го няма,


а аз живея с празен, тъжен мъж,
остатъците от любов голяма
отмиват се от пролетния дъжд!
Следи от миналото ТИ не останаха...

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мило момиче!! Ти определено имаш талант,но...май не е насочен към правилния човек. Разкарай го този,намери си някой свестен и ще видиш какви шедьоври ще роди мъничкото ти сърце!! Успех!!
Предложения
: ??:??