14.01.2021 г., 23:41 ч.  

Медено стихотворение 

  Поезия
368 8 13

Целувките ти имат вкус на мед

(А аз обичам сладко! Как обичам!).

За малко да се влюбя адски в теб!

За малко да те нарека "различен".

Очите ти - две сини езера.

(А аз обичам синьото! До болка.)

Във погледа ти ражда се зората,

а аз за теб умирам. Още колко

ще бягам върху огъня? Нали,

за пулса си забързан - аритмично,

сърцето чака да му кажа "Спри!"-

за да те иска повече от всичко.

Очите ти, когато заблестят

дали ще ме превърнат във жарава?

Дъхът ти е с ванилов аромат.

(Обичам сладко.) И се пристрастявам!

 

 

 

© Деница Гарелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??