22.04.2012 г., 12:06 ч.

Меланхолия в миговете на съзерцание 

  Поезия
412 0 1

Меланхолия в миговете на съзерцание

 

Тъга. Акорд. Сълза.

Струна. Стон. Блус.

Меланхолия в китарно

безвремие.

В миговете съзерцание

боли...

От самотата

на тъжните вечери.

Тишината боли.

От безверие,

пропуснати моменти.

И думи...

В две ръце протегнати

спира времето.

И сълзата 

боли...

 

Starkmaster(Ванко Николов)



© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не усетих нищо. Дори елементарно удоволствие от прочита. "Тишината боли" е клише.
Предложения
: ??:??