13.10.2006 г., 18:37 ч.

Мен не ме боли за тебе  

  Поезия
716 0 14
Ти защо стоиш безмълвен пак,
нима забрави, че до теб вървях,
че дните ти споделях, че само твоя бях,
нима си ме потулил в историята на своята съдба?!

Мен не ме боли за тебе вече -
колко повече от това бе нужно?
Бях объркана, смаяна, сама,
не знаех накъде да продължа...

Сега съм щастлива жена!
Аз семейство вече имам
и съм повече от щастлива,
защото до мене крачи и моят син...

Успях живота си да подредя
и тебе пуснах на собода...
Сега поне едно "Здравей",
нима не заслужавам?????

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??