19.12.2010 г., 0:49 ч.

Меркантилността 

  Поезия » Хумористична
579 0 0

"Муцка, айди до Mола,
 Много ти са мола !!!"


Зад копринена завеса
пичът с мерцедеса
чука твоята принцеса.
И май е време за намеса!

Да пречукаме   Сганта,
скрила се зад Силуета.

В този свят на Суета
на власт е Глупостта.

Предавай се на Меркантилността,
за да си удобен на Властта.

Е*ахти кръговрата!?!
И Обратно в пропастта
те ч*кат здраво в устата.
За няква, никаква заплата.

"Да, ама ми купи нова чанта"

Да, животът продължава.
Но не е миг от вечността.
А РАЙ на Меркантилността!

© Никола Кокинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??