3.07.2008 г., 23:03 ч.

Миг 

  Поезия
584 0 3
В един миг от вечността ние ще стоим двама на брега,
морето ще бушува, също като чувствата в нашите души!
В един миг ще забравим всичко,
за един миг ще сме само аз и ти!
Две сърца в едно слети, две души в едно тяло приети.
Просто за един миг ще сме като в рая,
но всеки миг си има края!

© Юли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??