30.09.2005 г., 21:31 ч.

Миг 

  Поезия
817 0 1
Миг
/на razli4na/

Понякога за миг
се чувстваш нещастен
в душата ти вик
се надига неподвластен.

Светът се е сринал
и няма надежда,
и времето минало:
-изплетена прежда...

От казана дума
дочута погрешно
мисли неразумни
главата обземат.


Не бързай човече!
Преброй си числата!
Те двадесет и пет са!
И променят съдбата!


Никога нищо
не става напразно.
Доброто ,е по- силно
пред най-люта омраза!


Светът не е сринат
-макар и напукан,
че здраво лепило
са хората тука!


За миг си нещастен
И в миг пак щастлив си!
Светът е прекрасен
най-вече след кризи!

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мисля, че е казано в точното време и на точното място!
Предложения
: ??:??