4.07.2007 г., 11:31 ч.

Миг Фалшив 

  Поезия
645 0 0
Искаш ме - нямаш ме.
Търсиш ме - губиш ме.
Мислиш, че аз съм тук,
лъжеш се - няма звук!

Без тъга - без сълза.
Ти дойде - тръгна си.
Бързаше - търсеше.
Намери ме - загуби ме!

Сладък миг - миг лъжлив!
Няма ме - няма те.
Исках те - искаш ме...
Лъжеше - лъгах те!

Тук, сега - пак сама,
по-добре така, без лъжа!
Мразех те - вече не.
Бил си миг - миг фалшив!

© Христиана Шандуркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??