23.05.2007 г., 12:02 ч.

МИГНОВЕНО 

  Поезия
496 0 9
 

Усмихни ме - с първия лъч на зората.

Усети ме в пастелен ветрен повей.

Прелъсти ме със звука на водата.

Изгори ме, с огнена лава ме залей ...

22-23.05.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??