9.11.2005 г., 20:50 ч.

Мигът 

  Поезия
919 0 2
М И Г Ъ Т

В бързият ритъм на нашите дни
често пропускаме важният миг.
Мигът, когато наште деца
чакат усмивка, милувка, шега...

Мигът, когато ти си до мен -
тъй кратък е той, а несподелен.
Мигът на радост и на тъга,
с добър приятел - среща една.

Важните мигове - ценни са те.
Времето хич не иска да спре.
Бързо отлитат и няма кога
пак да се върнат при нас....някога!




06.09.2004

© Павлина Драгова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубаво и много вярно! За съжаление наистина не се радваме много на хубавите си мигове в този забързан живот. Поздрави!
  • Така е,често пропускаме мига и после неможе да го върнем.
Предложения
: ??:??