3.10.2005 г., 10:09 ч.

Мигът,в който 

  Поезия
816 0 4
Вратата се затвори зад гърба ти
и странно стаята повяхна.
Очите са пустинно сухи.
Знам,ти ще дотичаш
в онзи зреещ миг,
когато споменът за мен
ще се превърне в болка.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??