9.06.2006 г., 8:00 ч.

Милион сълзи 

  Поезия
804 0 2

Защо сърце..защо тъй трудно е?
Защо наказа ме и мен със теб
да страдам?
Нима сълзите твои не стигат,
Нима и мойта мъка искаш ти?

Стига тъна в този мрак,
пробуди се от тоз сумрак,
в очите му ти погледни,
и знай че излишния си ТИ!

Стига страда,за блян красив,
стига плака,за
любов фалшива,
стига дави ме в сълзи,
стига би за красивите лъжи!

Красиво е сега е нали?
Чувсташ,дишаш и живееш
без онез милион сълзи.

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??