24.03.2007 г., 14:35 ч.

''Милост"" 

  Поезия
579 0 0
 Мога аз да те обикна,
 Мога да направя, така да ме обичаш.
 Мога да те оставя - но не искам.
 
 Имам начини, по които да те примамя.
 Имам сили да те обичам.
 Имам аз душа голяма, за да те обикна.

 Любовта ми е свята.
 Любовта за мене е всичко.
 Любов си ти за мене.

 Само  тебе искам в този миг.
 Само тебе аз обичам.
 Само с тебе искам да бъда.

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??