22.02.2009 г., 9:38 ч.

Минало си 

  Поезия
537 0 1

Минало си...


Вече не искам теб,
не искам любовта ти...

Върви си, махни се...
Не искам теб, не искам любовта ти...
Няма да се връщам в миналото,
където ти си...
Върви си с любовта си...
Аз продължавам напред...
Не искам теб...
Не искам любовта ти!!!

© Елизабет Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??