21.02.2017 г., 16:00 ч.

Миниатюра (Целувката) 

  Поезия » Любовна
593 0 0

От две цигари недопушени

дим на тънки струйки се изцежда,

от устните на двама влюбени

дъхът към чаши недопити го повежда.

 

Димът целува виното искрящо,

в умора сладостна потъва в него,

две стиснати ръце и устните пламтящи

от любовта отпиват чародейна нега.

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??