28.04.2009 г., 8:01 ч.

Мир да има! 

  Поезия » Хумористична
599 0 13
(момина песничка)

Аз ти казах, че си мършав!
Знаеш ли, обаче, че
засърбя ме, дето свършва
горе моето краче?

Ти ми рече: малка пикла!
Аз така се възмутих,
че със дясната си мигла
лявата сълза изтрих!

Ти ми каза, аз ти рекох...
Двамата сега сме квит!
И съм топла, и съм мека.
Стига ти да си навит!

 


© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??