30.01.2007 г., 10:10 ч.

Мираж 

  Поезия
676 0 3

Тъмни коси - толкова тъмни, че заискряват!
Черни очи - толкова черни, че ме омайват!
Светла усмивка - толкова светла, че заслепява!
Това ти ли си? Ела! Приближи се!
Ти си тъй близо...Докосвам те...Взирам се...
Тъмни коси - толкова тъмни, че заблуждават!
Черни очи - толкова черни, че ме отчайват!
Светла усмивка - страшна, загадъчна маска...
Такъв си ти! - Загадъчен, тъмен и страшен!
Отдалечаваш се!
Ти си тъй далече!
Сама съм...
Не те обичам!
Не се завръщай вече!

© Магдалена Станкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??