11.02.2020 г., 0:35 ч.

Мисирки 

  Поезия » Гражданска
804 0 0

Надут генерал клокочи,

вече и с обиди е агресивен,

на журналистките скочи,

ругае който е безсилен.

 

Ама и "мисирките" са си виновни,

че правиха му ниски поклони,

че не бяха те свободни,

че към раболепие са склонни.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??