10.03.2005 г., 15:36 ч.

Мислите прескачат... 

  Поезия
758 0 3
Мислите прескачат...
Погребението,
еднопосочното пропадане,
филм неспиращ
да се прожектира.
Едни и същи кадри.
Копаят яма,
а ти пробляскващо сияние
в най - отдалечения ми ъгъл.
Отскачам за точка светлина,
но мракът досадно бързо
я стопявя.
И пак, и пак, отново,
погребението...
еднопосочното...
сиянието...
докога...

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??