28.04.2022 г., 8:37 ч.

Мислите танцуват 

  Поезия
178 1 4

    Мислите танцуват

 

Проблясват облаци в небето,

навярно пак ще завали,

докосват чувствата сърцето

и затова така боли.

 

Когато мислите танцуват,

Матис рисува светлини,

а в стиховете съществуват

картини цветни и мечти.

 

Но само облачното време

на мене някак си държи,

каквото може нека вземе,

Матис рисува светлини.

 

Картините ще са красиви

цветя във тях ще разцъфтят,

а в стиховете мълчаливи

отново облаци летят.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??