8.09.2005 г., 14:21 ч.

Мисля си 

  Поезия
1168 0 1
Мисля си ...
Раздавам усмивки...
Преди ги продавах...
Сега ги подарявам -
Дано някой да се усмихне.

© Красимира Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??