13.11.2005 г., 21:35 ч.

Много си далеч 

  Поезия
916 0 0

Много си далече
 и пак те сънувах,
не издържам вече,
искам да те чувам.
Искам да ми шепнеш
думички неказвани
 и вълшебни приказки
 още неразказвани.
Да държиш в ръцете си моите ръце,
да се чувствам мъничка-пухено перце.
Да виждам в очите ти нежна магия,
голямата обич там да открия.
Далече си много,
някъде в ефира,
но сърцата сродни
 и там се намират.

© Людмила Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??