8.04.2005 г., 0:55 ч.

Многопластови ухания 

  Поезия
949 0 2

1.

Пясъчна сълза,

капка тишина.

Очите

стомни са -

наливат светлина.

 

2.

Светла е нощта,

парещи жита.

Израстват мисли -

кълнове,

в сърцевината на

деня.

 

3.

Матови листа,

галещи слова.

Думите изгряват

от опаковата страна

на реалността.

 

4.

Бяла пелена.

Було на мига,

във който

трепета

на пръсти се повдига.

 

5.

Пролетна дъга

в клонки - милота.

Унасям се

от полъха на

многопластови ухания.

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??