6.01.2005 г., 20:16 ч.

МОДЕРНИ ВРЕМЕНА 

  Поезия
636 0 3

Пуснах обява

“Търся любов” -

без снимка,

без вяра,

без послеслов...

Толкова много

самотни сърца.

Дали точно ТОЙ

ще е тук, сега?

Пуснах обява

в Интернет.

Нямам и вяра,

но имам късмет...

Ами ако ТОЙ

я прочете и

изпрати мейл

към моето сърце...?

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??