14.02.2008 г., 8:29 ч.

Мога 

  Поезия
549 0 0

Мога да те обичам,

с красиви слова да те наричам.

Мога да те желая,

но искам да те издигна до рая.

Желая те силно и страстно,

макар да звучи малко ужасно.

© Валентин Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??