Спри сърце да биеш неуморно
поемай дъх дори да ни горчи!
В забързаното време, непристойно
оставаме си само аз и ти.
Раздавахме се толкоз много,
нечакахме дори "Благодаря"!
Ще дойде ден, във който
ще сме значими без да ни боли!
© Весела Йотова Всички права запазени