24.03.2007 г., 16:13 ч.

"Може би" 

  Поезия
609 0 0
Може би до теб аз ще остана.
Може би ще бада в сърцето ти.
Може би ще те обичам завинаги, но не искам да рискувам.

Може би, ако аз реша, ще те оставя.
Може би, ако аз реша няма да се върна.
Може би, ако аз реша  няма да те помня,
Но няма, защото те обичам.

Може би и ти ще ме обикнеш.
Може би и ти ще ме харесаш.
Може би и ти ще страдаш като мен, но няма, защото каменно ти е сърцето.

Може би ще бъдем заедно някой ден.
Може би ще се обичаме.
Може би заедно ще останем, заедно, но не сега
.

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??