11.03.2011 г., 20:21 ч.

Може би 

  Поезия
690 0 0

Отвори сърцето си,
поглъщай всяка глътка въздух
с блаженство,
всяка секунда изживей напълно,
защото утрото може и да не дойде!
Усмихвай се,
направи всеки миг щастливо изживяване,
посрещни днешния ден с надежда,
защото утрото може и да не настъпи.

Дори и да те тъпчат,
да ти се струва, че всеки ти е враг,
сърцето ти да се разкъсва от горчиви истини,
ти не тъгувай, не унивай, не се предавай,
а всяка секунда бъди изпълнен с любов,
живей, за да оставиш следа след себе си!

© Стела Раденкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??