30.04.2011 г., 15:07 ч.

Може би някой ден ще се сетиш за мен 

  Поезия » Любовна
2668 0 21

Може би някой ден ще се сетиш за мен -

скъпа и близка позната.

Тогава ме галеше с нежност – сатен

и бях на обич богата.

 

 

Може би някой ден ще се сетиш за мен -

за сладки Райски минути.

На ласки бе покóрен тогава, пленени

устни мълвяха обети.

 

 

Може би някой ден ще се сетиш за мен -

сърце на тебе отдадох,

а ти "свободата" избра. Днес променен,

молиш ме... Обич зазидах!

 

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??