Мойте трима мъже слабо мислят за мене.
И съдбата в това има користен дял.
Номер първи е стар егоист. Не му дреме.
От себичност дори е съвсем оглупял.
Номер втори пък спи. Денонощно. Не вдява,
че жена се печели със усмивка и жест.
Той е Спящият принц. И за нищо не става.
Към живот без храна губи бърз интерес.
Номер трети ли? Ах! Номер три забравете.
Той си има жена и козички... Проблем.
Към домашен уют го зоват ветровете,
че се чудя: кога има време за мен?
Мойте трима мъже силно мислят за мене.
Да се радвам ли, знам ли, че живея в лъжа?
Те така съществуват - цял живот без проблеми.
И твърдят, и си вярват, че на мене държат!
© Елия Всички права запазени