20.02.2007 г., 19:50 ч.

Молба 

  Поезия
490 0 0
На тез кървави поля
забити са на кол хиляди сърца.
Гледка, ужасяваща, но не бягаш... прикриваш страха.
Молиш ме да ти простя
за мъка породена от любовта.

На кърваво небе
моето име се белее.
Написано с ангелско перо
паднал в лабиринтен бой.
Гледка, мъчителна, но продължаваш да следиш.... черния строй.
Молиш се времето да върна
и звяра да не зърна.

© Слава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??