6.05.2009 г., 16:54 ч.

Молба 

  Поезия
493 0 3

 

 

Опитах се да те изгоня от съня си,

опитах да върна смеха си.

Опитах да не чувам за дните ти,

опитах да избягам от очите ти.

 

Опитах се без теб да се изправя,

опитах се да те забравя.

Но не мога, моля те

кажи ми как да го направя!

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??