3.03.2009 г., 8:36 ч.

Молитва 

  Поезия » Любовна
507 0 1
Аз се моля - да ме има,
в сънищата ти непроходими.
Аз се моля - да ме има,
дори да бъда в тях без име.
А после зная - ще ме срещнеш.
Не ще повярваш, че съм аз,
но все пак ще ме попиташ нещо.
С очи ще питаш или с глас?...
Дано тогава не отмина!
Дано не бъде на шега!
Едно се моля - да ме има,
тъй както ти си в мен сега...

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мерси много, радвам се, че ти е харесало
Предложения
: ??:??