12.10.2013 г., 19:58 ч.

Молитва 

  Поезия
493 0 0

И ето пак обръщам се към теб с поредната молба,
да успея в живота, да намеря сродната душа.
Не спирам да се боря щастие да търся,
докато не го намеря няма да се спра.

Молитва тъй искрена и силна, чак душата ми крещи,
света ще преобърна, само сили дай ми ти.
Уповавам се на теб, посоката да ми покажеш
с мойта вяра, с твойта мъдрост пътя ми да осветиш.

Дано молитвата ми бъде чута,
само на това се моля,
да помогнеш, ако ти решиш,
нека бъде твойта воля.

Каквото мога, аз ще сторя,
ако се наложи и през Ада да вървя,
не ще се страхувам щом подал си ми ръка.
С божията помощ ти ме насочи,
пред нищо няма да се спра,
ще падам, ще ставам и пак ще продължа.

Дано молитвата ми бъде чута,
на тебе аз се моля,
да помогнеш, ако ти решиш,
нека бъде твойта воля.

© Ердал Амедов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??