17.03.2024 г., 8:59 ч.

Молитва 

  Поезия
91 0 0

       

        Молитва

 

Господи, дари ми здраве,

другото ще си го купя!

Господи, не ме оставяй

да те моля за сполука!

 

Във живота всичко искам –

красота и доброта,

но на тебе аз разчитам

и те моля от душа.

 

Всяка вечер не заспивам,

мисля си за сто неща.

Времето не го разбирам,

бяга бързо без следа.

 

Но едно е несъмнено,

вярвам, че ме чуваш ти.

Господи, дари ми здраве –

другото е със пари.

 

Господи, не ме оставяй

да те моля за сполука!

Подари ми само здраве,

другото ще си го купя!

       Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??