14.04.2007 г., 18:16 ч.

Молитва 

  Поезия
634 0 4
Молитвата ми
се стича
по лицето на иконата
като сълза.
Опитва се
да разтопи
сърцето на Господ.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??