9.09.2007 г., 14:30 ч.

Молитва!! 

  Поезия
623 0 2
Красива утрин ме посреща,
птички чуват се отвън,
отмина и тази нощ зловеща,
с оня страшен и кошмарен сън.
Господи, дай ми сили,
за да мога да живея като всички аз,
за да видя пак поля и ниви,
за да гледам планините в захлас,
за да не изпусна полета на птиците в небето,
да се радвам на пчеличките дори,
да усетя пак вълните на морето,
да посрещам изгрева в зори!
Да позная любовта, те моля,
да почувсвам нежност, топлина,
да палува пак на воля,
моята заключена душа!
Господи, дай ми къс надежда,
сълзите с усмивка замени,
нека Твоята ръка към нов живот да ме отвежда,
за да съм щастлива и да имам пак мечти!

© Дидка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??