Едно се моля - да ме има
във сънищата ти непроходими.
Едно се моля - да ме има,
дори да бъда там без име.
А после зная - ще ме срещнеш.
Не ще повярваш, че съм аз,
но все ще ме попиташ нещо,
с очи ще питаш или с глас.
Дано тогава не откликна!
Дано не бъде на шега!
Едно се моля - да ме има...
тъй както ти си в мен сега.
© Теодора Стоянова Всички права запазени
Браво!!!Поздрави!