2.09.2009 г., 13:55 ч.

Молитва за сбъдване 

  Поезия
678 0 13

 

 

Небето заспива топло в ръцете ни.
Уморено от изгреви в дълго сбогуване.
Залезни струни посипват мелодии.
В песента на шурци се сбъдвам бездумно.

Земята прегръща нежно дърветата.
С плащ от звезди наметнала рамене.
Докосвам с косите си плахо лицето ти.
С очи на кошута проглеждам във теб.

Отпиваш магията с устните сънени.
Копнежни мечтания ухаят в цветя.
В крилете на птици любовта е пробудена.
Молитва за сбъдване шепнем с дъжда.

 

 

 



 

 



© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??