28.07.2011 г., 22:16 ч.

Молитвено 

  Поезия » Гражданска
593 0 0

МОЛИТВЕНО
Затънала като в зловонно блато,
гъмжащо от инсекти и малария,
Господи, не заслужава тази участ
святата за всички ни БЪЛГАРИЯ!

© Васко Кабаиванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??