20.08.2006 г., 8:31 ч.

Моля се 

  Поезия
500 0 0
Моля ти се Боже
не позволявай аз
да падна от хули
и лъжи.
И мъката да ме
надвие зарад злобните
души.
На хората с лошите очи
щит сложи пред мене.
И мойта смелост ти
пази без страх с по-силния
от мен да се преборя.
Пази ме,
аз съм твоето дете!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??