24.03.2006 г., 18:59 ч.

Момче и момиче 

  Поезия
1084 0 2
Зад ъгъла на тази сграда,
момичето сега ще страда.
Опряла гръб в стената-
тя дълго плака.

Отзад на тази улица широка
потънала във сянката висока,
стоеше сломен и неподвижен той-
мълвеше "Съжалявам!" пъти безброй.

© Фа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??