10.02.2015 г., 16:41 ч.

Момиче за сряда 

  Поезия » Хумористична
396 0 3

 

 

                                          МОМИЧЕ ЗА СРЯДА

 

                                          Всяка сряда е пролет

                                          и да няма кокичета.

                                          Всичко в мене танцува.

                                          Чувам, чувствам обича ме…

 

                                           А четвъртък и петък

                                           той е някъде с друга…

                                           За това не говорим -

                                           проза сива, съпруга…

 

                                           В събота и неделя

                                           той преглежда домашни.

                                           В понеделник е шефът -

                                           гледа другите страшно.

 

                                           Днес отново е сряда -

                                           време само за мене…

                                           Но дали ме обича, ама

                                           хич не ми дреме…

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Закачливо!
  • Момичето за сряда, някой ден ще пострада. С шефа не се заигравай и байряка не развявай!Ще ти струва скъпо! Хареса ми!
  • Малко хумор и малко тъга, но щом го приемаш, значи добре.
    По-добре хумор вместо наранено сърце.
    Добрата поука от всичко това-
    живей си живота така на шега!
    Много мъдро, Раче!
    Поздрав от мен и хубава вечер в сряда!
Предложения
: ??:??