8.03.2007 г., 10:04 ч.

Момичета ме грабнаха насън 

  Поезия
615 0 10
Веднъж,
за кратко някъде заспал,
сънувах че сме в залата на бал.

Момичета
ме грабнаха - насън -
и ме изхвърлиха в нощта навън.

Ала защо, о Боже!
Не разбрах -
с какво така се провиних пред тях?

Очите ли
пламтящи не възпях?

Гърдите ли,
приятни като грях,
в прегръдка с луда нежност не люлях?

От устните,
изящни като стих,
нектар любовен малко ли изпих?

Но млъкнах примирен,
че и насън
си знаех, че не съм, не съм, не съм!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??