9.04.2005 г., 17:18 ч.

Момичето на моите мечти 

  Поезия
2037 0 0

                                                 
 Момичето от моите мечти си ти
и сърцето ми завинаги ти заплени със своите нежни очи!
Душата ми трепти щом си близо до мене ти !
Няма ли те наблизо, мисълта ми те зове  и винаги ти нашепва
нечуто от теб, може би -Обичам те от все сърце!!!
Ти си добра и мила, винаги усмихната,
никога унила!!
Обичам те и ще те обичам докато умра
                               Боби.
Ти си моята съдба!

© ицко димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??