5.09.2007 г., 10:02 ч.

Момичето в огледалото 2 

  Поезия
620 0 2
Момичето в огледалото 2

Мила, истина ти казвам.
В мен, в душата погледни ми.
Теб със болка, че наказвам,
всеки път вина тежи ми.

Вярвай, истина. Не вярваш?
Моля те, не ме наказвай.
Нужда имам. Ти ми трябваш.
Истината само казвай...

Не, не лъжа. Помисли си
ти дали ми лъжеш мене.
Ако лъжеш, помоли се,
две да паднем на колене.

© Владислава Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??